Termékhírek

hírek

Visszatekintve | A vásárlók biztatása az Sgbsolar számára

Ügyfeleink őszinte visszajelzései jelentik a legnagyobb bátorítást az sgbsolar számára.

2023/09/22
OLVASS TOVáBB
Gondos tervezés | Meghívja Önt, hogy vegyen részt az Asia Metal Architecture Design & Industry Expón!

A 2023-as Metal Building Design & Industry Expo (MBE) 2023. szeptember 19. és szeptember 21. között kerül megrendezésre a Shanghai New International Expo Centerben (SNIEC)!

2023/09/20
CADE Építészeti tervezés Expo | A Gainsolar új energiát biztosít a BIPV számára

A nulla szén-dioxid-kibocsátású jövő korszakában mi az építőipar fenntartható fejlődési küldetése? Milyen végtelen lehetőségeket rejt magában a városi megújulás, az anyagi innováció és az építészeti fejlesztés? Milyen az emberi település élete a megújuló energia alkalmazási forgatókönyve szerint?

2023/08/07
OLVASS TOVáBB
A Gain Solar 2022-ben a csúcstechnológiás zóna nagy növekedésű kiemelkedő vállalkozása lett

2023. február 8-án a Gain Solar elnyerte a „High-nrowth Excellent Enterprise” megtisztelő címet 2022-ben a High-tech Zone-ban. A megtiszteltetés azt jelzi, hogy a Gain Solart a baodingi hatóságok elismerték a BIPV ipari termelési kutatása terén. A jövőben a gain napenergia keményebben fog dolgozni, hogy több megoldást kínáljon a szén-dioxid-semlegesség kialakítására.

2023/04/24
OLVASS TOVáBB
A Gain Solar „Crystalline Silicon Photovoltaic Roof Roof Tile for Architecture” szabványa kasszasiker díjat kapott

A szemináriumon a Gain Solar Photovoltaic Technology Co., Ltd. elnyerte a "100 Group Standards" döntős díjat és a szabványkibocsátási díjat a Gain Solar által szerkesztett "kristályos szilícium fotovoltaikus tetőcserép épületekhez" csoportszabványával.

2023/04/24
OLVASS TOVáBB
Szerezd meg a legújabb árat? A lehető leghamarabb válaszolunk (12 órán belül)
This field is required
Required and valid email address
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.